0
 • KOŠARICA JE PRAZNA

  V vaši košarici ni izdelkov

0
 • KOŠARICA JE PRAZNA

  V vaši košarici ni izdelkov

Vpišite ključne besede

Course

Modul: Start a Business

Opis Modula

Modul Start a business je odskočna deska za vsakega,ki bi se rad podal na samostojno poslovno pot, pa ne ve kako in kje začeti. Odgovorili bomo na vsa vprašanja, ki se vam kot mlademu podjetniku porajajo v glavi. Kljub temu, da naj bi imeli na spletu dovolj informacij in da je začetek poslovanja enostaven,ustanovitev podjetja pa hitra in pregledna, temu na žalost še vedno ni tako. Strokovnjaki s svojega področja vam bodo odgovarjali na konkretna vprašanja s konkretnimi rešitvami in idejami.

Prihranite čas in živce za svojo poslovno idejo. Pridobite največ uporabnih informacij v najkrajšem možnem času.

Ključni poudarki

 • Procesne, pravne in finančne zahteve za ustanovitev podjetja
 • Pomembnost analize trga
 • Primeri dobrih praks iz Slovenije
 • Cilji, vizija in misija podjetja
 • Optimalna oblika dela za našo idejo

DELAVNICA 1

Vision/mission/goals

Zaposleni spoštujejo šefa, med tem ko obožujejo vodjo. Veste kakšna je razlika?

Na delavnici Be a leader not a Boss bomo spoznali glavne karakteristike, ki ju ločujejo. Z vami bomo delili male trike, kako postati in ostati dober vodja.

Prijavi se za samo 30 €!

DELAVNICA 2

Pravno svetovanje / sp. ali d.o.o.

Delavnice ponujajo odgovore na vprašanja s področja procesnega, pravnega in finančnega dela ustanovitve podjetja.  Med drugim bo izpostavljen vidik priprave denarnega toka, kratkoročnega in dolgoročnega finančnega toka ter kako vzpostaviti vsesplošen nadzor nad našimi financami. Kje in kako vidite sliko vašega podjetja v najbolj optimalni podobi čez nekaj let? Katere poti bomo obrali, da pridemo do začrtanih ciljev? Pri oblikovanju vizije si navadno postavljamo vprašanja kaj si želimo in si hkrati  odgovarjamo na to kaj in kako bomo to dosegli. Pa veste katera vprašanja to so?

Prijavi se za samo 30 €!

DELAVNICA 3

Finance

Čustvena inteligenca je sposobnost zavedanja, nadzora in izražanja čustev ter premišljeno in empatično obvladovanje medsebojnih odnosov. Vedno bolj se zavedamo pomembnosti čustvene inteligence in razumeti moramo, da je to ena izmed najbolj pomembnih vodstvenih sposobnosti.

Prijavi se za samo 30 €!

VIKEND SEMINAR

Customer discovery & Market research

Na vikend seminarju po predstavljen koncept pomembnosti raziskave trge, zbiranja podatkov o kupcih, produktih in konkurentih. Poznavanje omenjenih segmentov je zelo pomembno, saj nam podajo realno sliko o položaju na trgu ter kako bi se naša poslovna ideja obnašala ob vstopu na trg. Na vikend seminarju boste slišali kako in na kakšen način pridobiti te informacije in kaj z njimi storiti, ko jih enkrat imate.

Prijavi se za samo 79 €!
Začetek 18. oktobra, 2016
Trajanje 5 dni
Število mest 40
Cena 147,00 

40 na zalogi

Lokacija

Deli s prijatelji