0
 • KOŠARICA JE PRAZNA

  V vaši košarici ni izdelkov

0
 • KOŠARICA JE PRAZNA

  V vaši košarici ni izdelkov

Vpišite ključne besede

Events

 • Ta dogodek je minil.

EU code week 2016: Coding crash course (powered by SAP)

Špela Sodja 0 1429

RSVP

Obvestilo:

Zaradi velikega interesa za udeležbo na delavnici bomo odprli čakalno listo. V kolikor se bo kakšno mesto sprostilo, bomo možnost udeležbe ponudili naslednjemu kandidati na čakalni listi (princip kdor prej pride, prej melje). Za prijavo na čakalno listo pošljite svoje podatke (ime in priimek, telefon, mail, naziv fakultete) na info@ypsilon.si. V zadevo e-maila napišite CODING CRASH COURSE: PRIJAVA V ČAKALNO VRSTO.

Pridržujemo si pravico, da v primeru prevelikega števila prijav izvedemo selekcijski postopek.

Kaj se bom naučil_a?

 • Pisanje strukture spletnih strani z jezikom HTML
 • Urejanje izgleda spletne strani z jezikom CSS
 • Delanje CSS razreza (layouts)
 • Uporabo orodij za razvijalce v brskalniku
 • Uporabo odličnega urejevalnika kode Brackets
 • Kje poiskati lepe HTML&CSS teme
 • Kako brezplačno naložiti spletno stran na internet (in jo narediti dostopno vsem)

Ti je vse našteto španska vas? Ne skrbi, tečaj je namenjen popolnim začetnikom, ki jim v treh urah na lep in razumljiv način razjasnimo vse naštete tematike.

Prinesi svoj računalnik!

:: Vsak_a bo naredil_a po 3 spletne strani, ki jih bo lahko ponosno razkazoval_a na internetu.

Dokler ne poizkusiš, ne veš!

:: Na hitrem tečaju boš spoznal_a osnove programiranje, s tem pridobil_a konkurenčno prednost na trgu dela in ugotovil_a, ali te internet zanima ali ne?!

Urnik delavnice

Uvod: Predstavitev platforme SAP HANA Cloud in SAP HCP Startup Focus programa za startupe (Nataša Rojec Spindler, SAP Slovenija)
1.ura: HTML in osnove spleta
2.ura: Uvod v CSS
3.ura: Prednarejene HTML&CSS teme ter kako naložiti spletno stran na internet

CENA: Brezplačno, obvezne prijave prek ybusiness.si/dogodki do zapolitve prostih mest.
Delavnico bodo izvedli izkušeni predavatelji SmartNinja.
Aktivnost poteka v okviru Europe Code Week 2016 v sodelovanju s podjetjem SAP.

sap_grad_r_prefO platformi SAP HANA v oblaku

SAP HANA Cloud Platform je odprta standardna platforma v pomnilniku kot storitev (PaaS), oblikovana za sodobni svet, ki je vedno bolj povezan, vedno bolj mobilen ter družbeno in podatkovno usmerjen. Razvijalci lahko izkoristijo visoke hitrosti in velik obseg rešitve SAP HANA, da preprosto zgradijo učinkovite in razširljive aplikacije. Ta platforma vam omogoča, da se osredotočite na razvoj svoje programske opreme, za varno in zanesljivo postavitev in izvajanje svojih aplikacij pa uporabite predhodno nameščeno okolje v SAP-jevem oblaku, pripravljeno za podjetja.

SAP Startup Focus program podpira mlade, ki želijo razviti bodisi aplikacije ali analitična orodja za obvladovanje »big data«. Z vklučitvijo v SAP Startup Focus program pridobijo pravico do uporabe brezplačnih testnih in razvojnih licenc v HANA Cloud Platformi (HCP), tehnično podporo in podporo za usmerjene marketinške aktivnosti.

O podjetju SAP

Podjetje SAP je vodilno podjetje v svetu poslovnih aplikacij. Z vodilnim tržnim deležem na segmentu aplikacijske programske opreme pomaga organizacijam biti boj s škodljivimi učinki kompleksnosti, ustvarjati nove priložnosti za inovacijo in rast ter ostati pred konkurenco. Novice, podatki za vlagatelje in analitike, zaposlitve možnostmi, zgodovino podjetja SAP in še mnogo več lahko najdete na: http://go.sap.com/slovenia

smart_ninja_black_2SmartNinja Coding School

Misija SmartNinje je ljudem
pomagati odkriti in razviti talente ter veščine na sodobnem IT področju. Veščine, ki ti bodo pomagale lažje najti službo ali jo ustvariti. V ta namen organiziramo najboljše tečaje programiranja, tako za popolne začetnike, kot tudi že obstoječe programerje.

Za več informacij smo dosegljivi na e-naslovu info@ypsilon.si.

Tickets are not available as this dogodek has passed.