0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

Vpišite ključne besede

Events

  • Ta dogodek je minil.

Y.business Success Talk: Gašper Završnik

Ypsilon 0 1235

V sredo, 27. marca, organiziramo prvi Y.Business Success Talk, na katerem bomo gostili uspešnega novinarja Gašperja Završnika.

Gasper Zavrsnik se je pred kratkim vrnil iz Venezuele, kjer je za Delo poročal o stanju v državi in uspešno opravil tudi intervju s prehodnim predsednikom Juanom Guaidójem.

Iz prve roke boste spoznali, kako je živeti v Venezueli, ki se sooča s hudo ekonomsko, humanitarno in politično krizo.

Udeležba je BREZPLAČNA!

Prijavite se z rezervacijo sedeža zgoraj.

Kdo je Gašper?

Gašper Završnik je novinar in urednik zunanje redakcije časnika Delo. Pred tem je kot novinar in spletni producent delal na Politicu Europe v Bruslju. Izkušnje pa je na začetku kariere poleg Žurnala24 nabiral tudi v Evropskem parlamentu.


Kaj je Success Talk?

Success Talk dogodki temeljijo na dogodkih Succes Story, ki jih Zavod Ypsilon uspešno izvaja že več kot dve leti. Success Talk pa so ‘spin-off’ dogodki Success Storyjev, v katerih želimo fokus nameniti na predstavnike generacije Ypsilon, ki z dosedanjim razvojem svoje kariere kažejo velik potencial.

Dogodek je namenjen poglobitvi znanja o posameznikovi poklicni poti. Pokazati želimo, da je karierni uspeh proces, ki se ne zgodi iz danes na jutri, ampak je dolgoletni proces, z vzponi in padci.

Prav zato se bo dogodek Success Talk odvil v neformalnem, prijetnem vzdušju, saj bo do dvajset udeležencev povabljenih, da se z Gašperjem spoznajo na istem nivoju, v prijetnem okolju ABC flexa, kjer se bomo na udobnih kavčih družili ob prigrizkih.


Program dogodka:

18.00 – 18.05: Predstavitev gosta
18.05 – 19.00: Debata z gostom

Debato z gostom bo vodila direktorica Zavoda Ypsilon, Nejka Šegatin.


Za več informacij smo dosegljivi na e-naslovu info@ypsilon.si.

RSVP

Tickets are not available as this dogodek has passed.