0
 • KOŠARICA JE PRAZNA

  V vaši košarici ni izdelkov

0
 • KOŠARICA JE PRAZNA

  V vaši košarici ni izdelkov

Vpišite ključne besede

Events

 • Ta dogodek je minil.

Predstavitev Nevro Lingvističnega Programiranja

Maša Zgonec 0 821

Od česa je odvisen uspeh v naši karieri, financah, odnosih, zdravju, komunikaciji, osebna rast … ? Kaj nas motivira da naredimo več in kaj nas blokira? Vse je odvisno od načina kako razmišljamo, kako si stvari predstavljamo, kaj si rečemo in kako jih začutimo.

Te delavnice se udeležite samo, če si želite spoznati eno najbolj kontroverznih tehnologij, ki je v zadnjih 30 letih pretresla poslovni svet, svet marketinga, politike in področje osebnostne rasti – Nevro Lingvistično Programiranje.

Spoznali boste izredno učinkovit model –  kako komunicirate sami s seboj in kje lahko to znanje uporabite zase, za svoj posel, za svojo družino. Kako s tem znanjem prepoznati in odpraviti blokade ali motivirati sebe ali druge.

Da bodo premagali ovire ki jim preprečujejo, da bi izkoristili svoj potencial.

Kdo predava?

Predaval bo g. Gregor Završnik iz Zavoda Otijum, NLP trener in Coach, ki je avtor več programov za osebnostno rast in komunikacijo tako v osebnem kot tudi poslovnem svetu. Na področju NLP-ja se že več kot 10 let izobražuje v tujini in je v Sloveniji eden izmed redkih, ki podaja najnovejšo NLP tehnologijo direktno od ustanoviteljev NLP.

Poleg sodelovanja z večimi podjetji, je bodočim podjetnikom predaval tudi na programu Yes Start in na IBSS (International Business Summer School).

Na delavnici se boste naučili:

 • Izredno učinkovit NLP Model komunikacije
 • Kje ta model lahko uporabite v poslovnem svetu (prodaja, pogajanja, vodenje…)
 • Kako ga uporabiti zase (za motivacijo, za odpravo blokad)
 • Kako s tem modelom učinkovito postavljati cilje, ki bodo dosegljivi,
 • In še mogo več…

Za koga je delavnica?

Delavnica je namenjena vsem, ki si želite zase nekaj več, ki si želite izkoristiti svoj potencial, spoznati bolje sebe in kako delujejo drugi, z namenom, da boste lahko z njimi bolje sodelovali in bili bolj učinkoviti.

RSVP

Tickets are not available as this dogodek has passed.