0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

Vpišite ključne besede

Events

  • Ta dogodek je minil.

Y.business Success Story: Gregor Kosi, CEO Lidl Slovenija

Špela Sodja 0 1878


Zavod Ypsilon vabi na Success Story z generalnim direktorjem Lidla Slovenija, Gregorjem Kosijem. Gregor Kosi je že pri svojih 33. letih prevzel naziv CEO-ta in se lani uvrstil v ožji izbor nominirancev za Mladega managerja leta. V podjetju Lidl Slovenija skrbi za več kot 1.300 zaposlenih, ki vsak dan skrbijo za številne Lidlove kupce.

Pridružite se nam v torek, 18. aprila 2017, ob 18.00 v prostorih ABC Huba (spodnja etaža Emporiuma, BTC City Ljubjana). Vabljeni vsi, ki vas pot žene v managerske vode, bodoči direktorji, voditelji ter snovalci pozitivnih družbenih sprememb. Izvedeli boste, kako je uspelo Gregorju Kosiju, in našli navdih za vaše poslovne odločitve.

Udeležba je brezplačna, prijavite pa se prek Eventbrite.

Agenda

  • 18.00: Uvodni nagovor direktorja Zavoda Ypsilon, Mihe Žefrana
  • 18.05: Voden pogovor: gost Gregor Kosi, CEO Lidl Slovenija
  • 19.o0: Mreženje

Pogovor z gostom bo vodil strokovni direktor Zavoda Ypsilon Andraž Šiler.

Kdo je Gregor Kosi? Preberite njegov kratek opis.

Gregor Kosi je po zaključku študija na Fakulteti za varnostne vede in Pravni fakulteti v Mariboru 5 let delal kot v javni upravi, nato pa ga je pot zanesla v korporativni svet. Leta 2005 se je zaposlil v Lidlu, še preden je ta 2007 odprl prve trgovine v Sloveniji. Leta 2006 je postal direktor prodaje, leta 2009 pa generalni direktor Lidla Slovenija

Ob nominaciji za Mladega managerja leta je izpostavil pomembnost povezovanja in dobrega zgleda, ki ga predaja naprej. Gregor Kosi verjame, da so napake del življenjske poti, iz njih pa se lahko veliko naučimo.

Iz podjetja Lidl Slovenija se ideje dobrega zgleda širijo tudi v družbi. Lidl Slovenija sodeluje s paraolimpijci, različnimi zavodi in društvi. V okviru programa Ustvarimo boljši svet se podjetje povezuje za trajnostni razvoj, pozornost pa namenja tudi lokalnim podjetnikom, denimo s projektom Lojtr’ca domačih.

Preberite več o podjetju Lidl Slovenija.

Za več informacij smo dosegljivi na e-naslovu info@ypsilon.si.