0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

Vpišite ključne besede

Events

  • Ta dogodek je minil.

Y.business Success Story: Gregor Potočar

Špela Sodja 0 3428

RSVP

Od startupa do multinacionalke

Zavod Ypsilon vabi na Y.business Success Story z direktorjem SAP Slovenija, Gregorjem Potočarjem. Pot ga je vodila iz zagonskega podjetja NiceLabel v Microsoft, danes uspešno zgodbo nadaljuje v vodstvu slovenske izpostave mednarodno uveljavljenega podjetja SAP. Kaj izkušnje iz startup okolja pomenijo v veliki korporaciji in katere tehnološke trende na področju poslovnih procesov lahko pričakujemo v bližnji prihodnosti, boste izvedeli na tokratnem dogodku Success Story.

Pridružite se nam v četrtek, 7. decembra 2017, ob 18.00 v prostorih ABC Huba (spodnja etaža Emporiuma, BTC City Ljubjana). Na dogodek vabimo vse, ki vas zanima delovanje velikih podjetij, razvoj podjetniških idej, tehnološke inovacije in mreženje z uspešnimi voditelji.

Udeležba je brezplačna, zaradi omejenega števila mest je obvezna prijava prek RSVP obrazca.

Agenda:

18.00: Uvodni nagovor: Manja Munda, direktorica Zavoda Ypsilon
18.05: Voden pogovor: gost Gregor Potočar, direktor SAP Slovenija, d.o.o.
19.05: Mreženje s pogostitvijo

Pogovor z gostom bo vodil strokovni direktor Zavoda Ypsilon, Andraž Šiler.

Kdo je Gregor Potočar? Preberite si kratko predstavitev.

Gregor Potočar, direktor SAP Slovenija od oktobra 2016, je v SAP prišel iz podjetja Microsoft Slovenija, kjer je od leta 2013 delal kot direktor prodaje za mala, srednja podjetja in partnersko mrežo, odgovoren za slovenski in albanski trg. Pred tem je bil vodja svetovne partnerske mreže NiceLabel (2007 – 2009) in strokovnjak za trženje v banki SKB – Societe Generale Group (2000 – 2004). Diplomiral je na Fakulteti za podjetništvo in ekonomijo ter znanje nadgradil še na IEDC – Poslovni šoli Bled, kjer se je leta 2012 udeležil mednarodne poletne šole ‘Management za mlade managerje’ (Young Managers Program).

Za seboj ima že 20 let delovanja in je odlično podkovan strokovnjak za IT panogo in izkušen vodja prodajnih ter marketinških oddelkov. V dosedanji karieri je zabeležil številne prodajne uspehe, osredotočen pa je na razvoj produktivnih, učinkovitih in dobičkonosnih poslovnih procesov.

Preberite več o podjetju SAP Slovenija.

Tickets are not available as this dogodek has passed.