Vpišite ključne besede

post

Iz osebne izkušnje v uspešen posel

Iz osebne izkušnje v uspešen posel

Največ se naučimo iz lastnih izkušenj, Uroš Ferlin pa je z nami 25. februarja 2017 na Y.business seminarju Hekanje časa z nami delil svojo življenjsko zgodbo, da bi se iz nje nekaj naučili.

Časovne ovire in kaos vsakdana

Metodo za upravljanje s časom, ki nam jo je predstavil Uroš, je treba čim prej prilagoditi svojim aktivnostim in jo začeti uporabljati v praksi. Tudi Uroš včasih ni bil najbolj zadovoljen s svojim življenjem: »Nisem imel postavljenih ciljev, zamujal sem, odlašal sem, navzven pa sem izgledal zelo uspešen,« pripoveduje udeležencem svojih delavnic Hekanja časa, ki jih danes prireja po vsej Sloveniji. Ko ga je življenje pripeljalo do točke, ko ni bilo več povratka, je moral sprejeti spremembo, ki se mu je ponudila zaradi napačnega življenjskega sloga. Nato je slišal za učinkovito formulo za upravljanje s časom F.A.C.T., ki so jo usvojili tudi udeleženci februarskega Y.business seminarja.

Kaj se lahko naučimo iz Uroševe izkušnje?

Pomembno je, da ne pregorimo. Organizirajmo si delovne naloge, še prej pa postavimo cilje in jih vizualizirajmo. Šele ko bodo jasno pred nami, bomo znali določati prioritetne naloge. Udeleženci so na Y.business seminarju videli napake, ki jih je na svoji karierni poti storil Uroš in spoznali, da morajo poslušati sami sebe in uporabiti izkušnje drugih za bolj uspešno pot proti vrhu.

Javno nastopanje

Marca bomo na Y.business seminarju gostili izvrsto Nino Dušić Hren, Dober Stik. Razložila nam bo vse o javnem nastopanju, nas naučila premagati tremo in sestaviti prepričljiv govor. Veščine javnega nastopanja pa ne koristijo le na odru, temveč bodo prav prišle tudi na razgovoru za službo ali pri zagovarjanju poslovne ideje.