0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

Vpišite ključne besede

post

Jesensko srečanje izjemnih ljudi, ki vedo kaj hočejo

Jesensko srečanje izjemnih ljudi, ki vedo kaj hočejo

V torek, 3. oktobra 2017, smo v ABC Hubu priredili tradicionalno jesensko srečanje članov in članic Zavoda Ypsilon, s katerim smo obeleželili uspešen začetek nove sezone dogodkov in izobraževanj.

Veliki načrti za prihodnje mesece

V Zavodu Ypsilon za člane in članice s sezono 2017/18 pripravljamo nekaj novosti na področju naših izobraževanj. Y.business seminarje bomo tako ponudili izključno članom in članicam, Y.business delavnice bodo še vedno namenjene tudi širši javnosti. Načrtujemo Success Story dogodke s karizmatičnimi gosti in gostjami iz podjetniškega sveta, praznovali pa bomo tudi 8. obletnico Zavoda Ypsilon, s katero bomo iskali neskončno priložnosti za skupno prihodnost. V prvi polovici leta 2018 nas ponovno čaka dogodek Speak Up, več o tem bo znano v prihodnjih mesecih.

Pogovori in mreženja

Mladim smo že na Jesenskem srečanju ponudili priložnost, da se mrežijo in spoznavajo, zato smo povabili gostji Carol Fowler, TheSocReports, in Nicole Yeary, Ms. Tech. Obe podjetnici prihajata iz Chicaga in sta z mladimi delili svoje poglede na podjetništvo, pogovorili pa smo se tudi o mentorstvu in načinu razmišljanja, s katerim lahko dosežemo uspeh. Med pogovorom smo ugotovili, da smo Slovenci nekoliko drugačni od Američanov: »Američani imajo zelo dobro miselnost, ki manjka v Sloveniji. Ne sme nas biti strah neuspeha, z malimi koraki lahko pridemo do cilja,« je po koncu pogovora razmišljal član Bor Briščik in dodal, da je pomemben predvsem proces, skozi katerega se razvijamo in rastemo.

Stopite v družbo proaktivnih

Tudi vas vabimo, da se nam pridružite v družbi, ki spodbuja inovativnost, ustvarjalnost in samostojnost mladih od 20. do 30. leta. Naša vizija je povezovati nadarjene ljudi in tudi tokrat se nam je to posrečilo na Jesenskem srečanju članov in članic. Naslednje druženje bomo organizirali že v četrtek, 19. oktobra 2017 ob 18.00, ko nas v ABC Hubu obišče mag. Damjan Kralj, direktor za trženje in marketing, BTC d.d., ki bo mladim na prvem letošnjem dogodku Success Story spregovoril o uspešnih praksah in idejah v mestu priložnosti.