0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

Vpišite ključne besede

O Ypsilonu

Kaj je Zavod Ypsilon?

Zavod Ypsilon je stičišče in miselno središče za proaktivne, razmišljujoče in odgovorne predstavnike generacije Y.

Poslanstvo

Povezovanje, sodelovanje, osveščanje in izobraževanje predstavnikov generacije Y, da bodo odgovorno ustvarjali skupno prihodnost za vse.

Vizija

Povezovati različne deležnike pri delovanju Zavoda Ypsilon za doseganje skupne prihodnosti. Prispevati k razvoju kompetenc in dvigu zavesti posameznikov kot odgovor na vse večje družbene izzive.

Vrednote

Sodelovanje, odgovornost, spoštovanje, prijateljstvo, optimizem. Za skupno prihodnost!

Namen

Spodbujati in omogočati glas mladih. Razvijati medgeneracijsko sodelovanje. Ustvarjati most med izobraževanjem in zaposlovanjem mladih.

PROCES Y.BUSINESS PROGRAMA

#START YOUR BUSINESS

V #START udeleženec pridobiva znanja in izkušnje, ki so pomembne razvoj poslovne ideje in njeno realizacijo s poudarkom na krepitvi veščin obvladovanja digitalnega sveta. Faza vključuje module: Uvod v digitalni svet, Shekaj digitalni marketing in Inoviraj svoj marketing.

#GROW YOUR BUSINESS

V fazi #GROW dajemo poudarek vsebinam, ki podjetniku pomagajo pri širitvi poslovanja ter pridobivanju novih strank in poslovnih partnerjev. Faza vključuje module: Poslovni fitnes, Postani super man(ager) in Postani mojster prodaje.

#SUSTAIN YOUR BUSINESS

V fazi #SUSTAIN se posvečamo kompetencam, ki omogočajo stabilno poslovanje in poudarjajo osebnostno rast za uspeh timov. Faza vključuje module: Skrivnosti dobre poslovne komunikacije, Stopi v čevlje direktorja in Odkleni svoj potencial.

100

ČLANOV

300

DELAVNIC

30

PARTNERJEV

120

PREDAVATELJEV

GLAVNI PARTNERJI