0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

Vpišite ključne besede

Predavatelj

Andrej Kajzer

Andrej Kajzer je producent v video produkciji Digital Studio vse od začetka delovanja (20 let). Še v času filma in analognega videa, so v podjetju začeli z digitalnim videom in se spopadali z različnimi porodnimi težavami digitalnega videa. Od začetkov pa do danes je, kot producent sodeloval pri produkciji nekaj sto videov. Izkušnje preteklih produkcij mu omogočajo, da je njegova komunikacija s strankami boljša in hitrejša, predvsem pa, da stranke dobijo od produkcije točno to kar rabijo.

Dosedaj so naredili preko tisoč videov, že davno jih ne štejejo več, med drugim so več, kot 10 let soustvarjali video marketinški arzenal za Studio Moderno, širom po Evropi. Pripravljali so materiale za tuje programe, kot je Eurosport in podobni.

Soustvarjali so turističen razvoj Slovenije in naredili preko 50 turističnih predstavitvenih filmov in dva daljša turistična filma Odkrijte Slovenijo in Okusiti Slovenijo, ki sta izšla na samostojnih DVDjih.

Trenutno ustvarjajo največ animiranih videov, saj so ti v trendu, prav tako pa ostajajo njihova stalnica vse video storitve od zasnove do distribucije videa.

Ostali predavatelji