0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

Vpišite ključne besede

Predavatelj

Denis Bornšek

Denis je svojo zgodbo o uspehu začel pisati že v mladosti, ko je ugotovil, da zelo dobro povezuje, animira in združuje ljudi.

Zaradi svoje pozitivne energije, nasmejanosti in sposobnosti, da v vsakem človeku vidi le dobro in takoj ugotovi, kaj je najboljše v njegovem sogovorniku, so se poleg njega že rano začeli zbirati pozitivni in proaktivni ljudje, ki skupaj z njim želijo pisati višje zgodbe. Opazil je, kako uspešno jih lahko animira, da dosežejo nek skupen cilj. To je bilo tudi njegovo vodilo pri svojem ustvarjanju skozi študijska leta in pozneje na delovnih mestih, ki so venomer temeljila na grajenju.

Poleg zanimanja za gradbeništvo in praktično delo v njem, ga je venomer zelo vleklo h knjigam, duhovnosti in umetnosti. Zaradi svojih sposobnosti in pozitivno naravnanega uma so ga opazili tudi sodelavci in nadrejeni, ki so mu zaupali zelo pomembne naloge znotraj podjetij.

Je tudi nosilec licence in glavni organizator najglobljega TEDx dogodka na svetu, TEDxVelenje, ki je bil med top 5 nominiraci za presti no mednarodno nagrado Conventa za najboljši dogodek leta.

Zdaj je stopil na samostojno pot in ustvarja zgodbo Inštituta za neodvisnost, ki živi za idejo neodvisnega človeka, ki je kot verjame temelj za boljšo družbo.

Neodvisnost je skupek štirih glavnih področij človekovega življenja. To so finance, hrana in skrb za naše zdravje, miselnost in energetika, kar je podlaga za samozavestne, zadovoljne in uspešne posameznike, ki so povezani s soljudmi in naravo. Entuziastično gradi skupnost, kjer posamezniku nudi znanje o teh področjih na enem mestu, nudi sinergijo in ga usmerja na poti do neodvisnosti. Verjame, da se velike spremembe začnejo pri posamezniku in njegovem odnosu do sveta in da ima vsak lahko vpliv nase in na svojo okolico.

Ostali predavatelji