0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

Vpišite ključne besede

Predavatelj

Maša Ribnikar

Maša Ribnikar Kajtner je mag.posl.ved, mediatorka, NLP Praktik, NLP Mojster Praktik, ICF Coach, predvsem pa sočuten človek, ki je vedno pripravljen pomagati sočloveku. Enkrat ji je bila dana naloga naj izbere besedo, ki jo najbolj predstavlja in pove zgodbo o tem, kdo je in zakaj jo ta beseda tako močno predstavlja. Ta beseda je: PLEZALKA. Plezalka zato, ker si je že od malih nog želela plezati višje, spoznavati nova obzorja in neprestano rasti. Kasneje sem je ukvarjala s športnim plezanjem, sedaj pa pomaga drugim ljudem v življenju splezati višje in živeti lepše.

Coaching4me

Podjetje Coaching4me se ukvarja z osebnim coachingom (individualni coaching, osebna rast), poslovnim coachingom (individualni in skupinski poslovni coaching, razvoj kompetenc, sistemski razvoj kadrov) in coachingom v športu (coaching športnikov, življenjski razvoj športnikov, razvoj trenerjev).

Podjetje je zraslo iz njene velike želje pomagati ljudem. Ni boljšega pogleda, kot sijaj v človekovih očeh, ko se mu je v življenju nekaj spremenilo na bolje, ko je ugledal rešitev svojih težav ali pa naredil samo majhen premik k boljšemu življenju. In če je k temu vsaj malo pripomogla sama, je to zanjo najboljši občutek, ki jo izpopolnjuje.  V dolgoletni izobraževanju na mnogih področjih, je ugotovila, da ljudem najlažje pomagam s coachingom.

Ostali predavatelji