0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

Vpišite ključne besede

Predavatelj

Milan Simčič

Fotoučilnica je fotografski in izobraževalni center za fotografe z različnimi predznanji. Naše tečaje obiskujejo tisti, ki se za nakup fotoaparata šele odločajo, novopečeni lastniki fotoaparatov, amaterji in tudi tisti, ki so v fotografskem svetu že dalj časa.

Tečaje organiziramo tudi za podjetja in skupine, ki si želijo izpopolniti le določeno tematiko. Naša posebnost je, da tečajniki lahko vsak tečaj, ki ga enkrat obiščejo ponovijo večkrat. To je naša garancija, da se boste res nekaj naučili. Večkrat se namreč izkaže, da po obisku tečaja zaradi pomanjkanja časa ne fotografiramo dovolj in znanje zbledi.

Za kupce Canon DSLR fotoaparatov pa preko podjetja Canon Adria nudimo tudi uvodno, začetno predavanje CANON EOS AKADEMIJA o funkcijah in lastnostih njihovih fotoaparatov.

Poleg izobraževanj izvajamo tudi vse ostale fotografske storitve. Fotografiramo različne predmete za potrebe promocije, ki jih podjetja uporabijo za svoje spletne strani in trgovine, razne brošure in podobno. Imamo ogromno referenc s fotografiranj različnih dogodkov, tiskovnih ali strokovnih konferenc za različne naročnike, tako velike kot tudi manjše.

Ostali predavatelji