0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

Vpišite ključne besede

Predavatelj

Sabina Đuvelek

Sabina Đuvelek se strokovno ukvarja s coachingom in razvojem programov, ki spodbujajo proaktivnost in učinkovitost. Osredotoča se na strateški razvoj, vključno s konceptualizacijo in implementacijo novih projektov. Trenutno dela doktorat – smer aplikativne psihološke študije, v okviru katerega raziskuje učinke coachinga na delovno zavzetost, emocionalno inteligentnost in učinkovitost pri delu.

Dela kot vodja mreže internega coachinga na Petrolu d.d. in je odgovorna za razvoj mreže coachev s poudarkom na ‘perfromance’ coachingu. S pomočjo mreže coachev spodbujajo odličnost zaposlenih in prevzemanje odgovornosti za lasten razvoj.

Pred tem je bila strokovna direktorica Zavoda Ypsilon – stičišča za proaktivne mlade, ki je ena najbolj prepoznanih nevladnih organizacij za mlade in medgeneracijsko sodelovanje. Tam je bila zadolžena za strateški razvoj organizacije, razvoj novih projektov in sodelovanje s poslovnimi partnerji ter nacionalnimi in evropskimi organizacijam, vse z namenom, da mladim omogoči čim boljše možnosti za rast ter razvoj. Sabina je tudi pobudnica številnih projektov, ki omočajo mladim tako osebni kot tudi karierni razvoj, kot npr. izobraževalni program “Y.business” in vseslovenska akcija “Slovenija – mentorska država”.

V 2016 je bila kot ena od prespektivnih mladih iz Slovenije izbrana za sodelovanje v programu “Tech Innovation & Entrepreneurship Fellowship Program”, v okviru katerega se je udeležila izmenjave v Chicagu, kjer je delala in se učila v organizaciji “Network for Teaching Entrepreneurship”.

Ostali predavatelji