0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

Vpišite ključne besede

Predavatelj

Sonja Klopčič

Diplomirana inženirka elektrotehnike in magistrica ekonomskih znanosti se je kalila kot direktorica zagonskega IT podjetja, ki je pod njenih vodstvom zraslo v uveljavljenega ponudnika zahtevnih informacijskih rešitev, kot direktorica razvoja kompetenc je delovala v mednarodni skupini v gradbeni branži, v lesno predelovalni industriji pa kot predsednica uprave in kot krizna managerka. Zdaj je neodvisna svetovalka in razvijalka sodelovalnega voditeljstva.

Za svoje delo na področju podjetništva je prejela priznanje Pionir podjetništva. Je tudi prejemnica zlatega priznanja za inovacije in nagrade Feniks. Revija Manager jo je uvrstila med 25 izvirnih managerjev, revija Kapital pa med 50 vplivnih poslovnih žensk. V letu 2017 pa je prejela še priznanje Iconic Woman Creating a Better World for All.

Habilitirana je kot višja predavateljica za področje organizacije in managementa.
Je avtorica dveh knjig o voditeljstvu (VODITELJSTVO: Vodenje in sodelovanje, moč in odgovornost ter The Energy Inside Leadership) in avtorica številnih strokovnih člankov s področja razvoja zaposlenih, vodenja in organizacijskega razvoja. Kot vabljena predavateljica na različnih poslovnih dogodkih v Sloveniji in v tujini prenaša znanja o vodenju, voditeljstvu in razvoju zaposlenih.

Svojo družbeno odgovornost udejanja kot Zlata članica Združenja Manager, kot članica njegove krovne skupine za mentorstvo ter kot mentorica v programih AmCham in v Združenju Manager. Zavzeto sodeluje v nekaj naprednih projektih. Je tudi presojevalka za nagrado HORUS in članica izborne komisije Zlata nit.
Svoje znanje prenaša tudi preko Idej za voditelje, ki jih izdaja vsak teden.

Ostali predavatelji