0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

Vpišite ključne besede

Predavatelj

Zori Jakolin

Ena oseba, veliko priložnosti. Sem podjetnica, ki ustvarja nove priložnosti in gradi mostove med nepovezanimi potmi. Vaš brand je moj navdih in z veseljem ga popeljem v svet preponavnosti in uspeha. Povezujem ljudi, ideje in njihov posel. Kombinacija s predstavitvijo na dogodkih z grajenjem same blagovne znamke je po mojem mnenju najboljša. Zakaj? Pri ustvarjanju in prepoznavnosti je potrebno biti tudi v stiku z ljudmi in ne samo virtualno. Če pa povežemo spletni svet in predstavitev na poslovnih dogdkih je useph zagotovljen. Sreča moja v življenju je ta, da pri ustvarjanju dobrega, ti nasproti pridejo dobri in prav posebni ljudje, ki ti pomagajo pri razvoju, rasti in uspehu. Zato imejte radi ljudi, ne imejte vseh za vašo konkurenco ampak se povežite z njimi in tako lažje ustvarjajte in realizirajte svoje ideje in poslanstvo. In kaj je moj uspeh? Da se počutiš kot gost na lastnem dogodku.

Moja podjetniška pot oziroma Zory Events, se je začela ko sem bila nanjo najmanj pripravljena in si te takrat nisem želela. V prvem mesecu druge rizične nosečnosti in gradnji hiše sem v tedanji službi prejela odpoved. Ta takrat ni bila upravičena, a sem se vseeno odločila, da ravno tisti trenutek začnem svojo pot in ta neljubi dogodek pustim za seboj. Iz ideje ustvariti prepoznavno blagovno znamko, dogodek, se postaviti na noge je velik izziv, katerega vsak od nas lahko premaga. Ne rečem da je lahko in rožnato, a moč je v nas samih in nikoli ne smemo odnehati. Madi Sharma pravi:”Ženska je kot čajna vrečka, nikoli ne veš koliko zmore, dokler je ne postavijo v vročo vodo.”

Pri grajenju moje ideje sta se s sodelovanjem pridružili Urša Žorž in Petra Škarja, ki sta v istem času iskali priložnosti v poslu kot mladi podjetnici in mi stali ob strani. Tako danes vse tri ponosno stojimo za našim otročkom 500 podjetnic, ki je presegel vsa pričakovanja in posmeh mnogih, še danes. Saj veste kako gre, uspešne moške zgodbe so se začele v garažah, naša pa za domačo kuhinjsko mizo. Od tu gre pot samo še navzgor. Od leta 2016 sem lastnica licence za dogodke Business Café Slovenija, kateri so prisotni v sedmih državah in 25 mestih. Organiziram velike konference, manjše butične dogodke, pomagam blagovnim znamkam do prepoznavnosti, povezujem in vse več predavam. Sem tudi članica strokovnega sveta za SuperBrands Slovenija. Danes se veliko bolj samozavestno odločam, pristopam k ljudem. Izkušnje pozitivne kot negativne in znanje pa so prinesle svoje. Vsak večji izziv v meni prebudi iskrice in s še večjimi iskricami izzive zaključujem. Ne hodim v službo, delam kar ljubim.

Ostali predavatelji