0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

Vpišite ključne besede

Splošni pogoji poslovanja Zavoda Ypsilon.

Spletno stran je pripravila družba Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju Zavod Ypsilon), ki jo upravlja in vzdržuje. Z uporabo spletne strani Zavoda Ypsilon sprejema obiskovalec te splošne pogoje, pogoje prijave in odjave na seminar in potrjuje, da je z njimi seznanjen ter se z njimi strinja.

Zavod Ypsilon se bo z vzdrževanjem in oblikovanjem teh spletnih strani  trudila zagotavljati točnost, pravilnost in ažurnost objavljenih vsebin, vendar ne zagotavlja in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost in celovitost kot tudi ne za škodo povzročeno z uporabo teh spletnih strani oziroma njenih vsebin.

Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Zavod Ypsilon si pridružuje pravico  spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) ter brez predhodnega opozorila.

Avtorske pravice

Vse vsebine (pisne in slikovne), ki so objavljene na spletnih straneh Zavoda Ypsilon, so zaščiteno avtorsko delo Zavod Ypsilon in/ali njegovih pogodbenih partnerjev skladno z določbami Zakona o avtorski in sorodnih pravicah. Prepovedana je reprodukcija, distribucija, spreminjanje, javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela brez izrecnega pisnega obvestila Zavoda Ypsilon in njenega pisnega soglasja.

Pogoji prijave in odjave na izobraževanja

Splošni pogoji in določila so sestavni del prijavnice na izobraževanje Zavoda Ypsilon ne glede na obliko prijave. Izraz izobraževanje zajema tudi druge oblike usposabljanj. Ti pogoji urejajo postopek prijave in odjave na izobraževanje.

Pogoji poslovanja

Spletno prijavo in odjavo na seminar ali delavnico izvaja Zavod Ypsilon, Šmartinska 152, 1000 Ljubljana, matična številka 3639061000. Družba je zavezana za plačilo DDV, ID za DDV: SI 16948866. Vse navedene cene za izobraževanje so v evrih (EUR) z DDV. Veljajo cene in ostali pogoji (npr. popusti) na dan prijave na seminar ali delavnico. Velja samo predračun, ki ga prejmete ob prijavi na izobraževanje, v povezavi s temi splošnimi pogoji, potrjenimi ob oddaji prijave. Prejete prijave na izobraževanja izvajamo po vrstnem redu prejetih plačil, tako da se lahko stanje prijave v času prejema plačila razlikuje od stanja prijave v času oddaje naročila.

Pridržujemo si pravico, da izjemoma odstopimo od izvedbe prijave v primerih, če je prijav na določen datum preveč ali premalo, če ugotovimo povečano plačilno tveganje kupca ali če naročilo ni bilo oddano v skladu s pravili in splošnimi pogoji poslovanja. V vseh takih in podobnih primerih vas bomo o morebitnem odstopu od izvedbe naročila z naše strani  obvestili v roku 3 (tri) dni po e-pošti oz. telefonu.

S klikom na gumb “Nakup” izvedete prijavo na izobraževanje, o čemer vas obvestimo tudi na navedeni e-poštni naslov, in sklenete pogodbo na daljavo. S prijavo na izobraževanje potrjujete, da ste seznanjeni in se strinjate s tukaj navedenimi splošnimi pogoji poslovanja. V primeru vprašanj ali zahteve po pomoči pri spletnem plačilu se lahko vedno obrnete na e-mail info@ypsilon.si

Izvedba izobraževanj

Izobraževanje se izvede ob zadostnem številu prijavljenih udeležencev, kar je pogoj za izvedbo vsakega izobraževanja. Zavod Ypsilon si pridržuje pravico do odpovedi oz. spremembe izvedbe izobraževanja zaradi odpovedi udeleženca/ev ali zaradi višje sile (npr. bolezen predavatelja).

Odstop od naročila

Odpoved prijave na izobraževanje je možna le v pisni obliki, posredovani po e-pošti na naslov info@ypsilon.si dva (2) dni pred začetkom izobraževanja. Zavod Ypsilon skuša reševati odpoved izobraževanja v korist prijavljenega udeleženca (nadomestni termin, nadomestno izobraževanje idr.). Prijava je v tem primeru prenosljiva tudi na drugo osebo ali na naslednji termin.

Reklamacije

Morebitne reklamacije bo Zavod Ypsilon sprejemal na sedežu podjetja, Šmartinska 152, 1000 Ljubljana izključno v pisni obliki, najkasneje v roku osem (8) dni po zaključku izobraževanja. Na reklamacijo bo Zavod Ypsilon pisno odgovoril v roku treh (3) delovnih dni.