0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

Vpišite ključne besede

Y.STARTUP

ZAKAJ?

Program Y.startup je ustvarjen za mlade podjetnike z idejo, ki ne vedo kje in kako začeti. Ob poplavi dogodkov in izobraževanj primanjkuje osebnega pristopa in vodenih korakov, ki bi vas popeljali od same ideje do nekega prototipa oz. končnega izdelka/storitve.

Zato smo ustvarili intenziven 3-mesečni program s principi vitkega inoviranja. K sodelovanju smo povabili izkušene mentorje, s katerimi boste skupaj razvijali svoje ideje, reševali izzive in dobili povratno informacijo za svoje delo. Poleg tega pa boste delovali v spodbudnem okolju med proaktivnimi, ambicioznimi posamezniki. Ob koncu programa boste pripravljeni svojo poslovno idejo pitchati pred potencialnimi investitorji!

KDAJ?

Program Y.startup bo potekal od oktobra do decembra, 1x na teden. Svoj izdelek/storitev boste razvijali skozi 11 delavnic.

KDO?

Na praktičnih delavnicah bodo z nami izkušeni mentorji iz sveta podjetništva.

KAKO?

Na začetku bodo mentorji podali nekaj osnovne teorije, nato se bomo zadeve lotili v praksi. Verjamemo, da boste na ta način odnesli največ znanja. Delali boste na svojih idejah, pod budnim očesom mentorja. Ta vam bo vedno na razpolago za dodatna vprašanja, za več povratnih informacij pa se boste lahko obrnili tudi na soudeležence programa. Mentorji vam bodo zastavljali izzive k vaši ideji, ki jih boste reševali doma. Vaše delo bodo tudi pregledali in vam dali povratno informacijo. Ob koncu programa bomo vaše ideje medijsko izpostavili po socialnih omrežjih Zavoda Ypsilon.

ZA KOGA?

Imaš poslovno idejo pa ne veš kako začeti, na koga se obrniti?

Nimaš ideje, a te startup svet zanima? Bi se želel/a pridružiti ekipi ter si na ta način pridobiti nove izkušnje?

Zate!


Q&A

Bi se prijavil, a se bojim, da mi bodo ukradli idejo.

– Ne skrbi, vsi udeleženci bodo pred vstopom v program podpisali pogodbo o nerazkrivanju informacij.

Ali moram imeti svojo idejo?

– Za pristop k programu ne potrebuješ nujno svoje ideje. Pred začetkom programa bo srečanje vseh udeležencev, kjer bo vsak predstavil svojo idejo. Če ti bo kakšna ideja všeč, se boš lahko pridružil/a skupini ter programu, če se bo ta skupina strinjala. Naš cilj je, da tudi ti dobiš praktično izkušnjo, skupina pa dodatno pomoč pri implementiranju svoje ideje.