Vpišite ključne besede

post

Ypsilonova izobraževanja so TOP

Ypsilonova izobraževanja so TOP

Še en izobraževalni modul je za nami, s čimer se počasi bližamo zaključku Y.business programa. A vsega še ni konec, saj nas v naslednjih treh mesecih čakajo še trije tematski sklopi, v katerih se bomo dotaknili pogajanja, družbenega aikida in dela s podatkovnimi bazami.

Marca nam je predavala zelo zabavna in strokovno podkovna Nina Dušič Hren, ki s svojim Zavodom Dobri stik, izboljšuje komunikacijske sposobnosti ekip in nastopajočih govornikov po vsej Sloveniji.

Zavod Dober stik so mlada ekipa, ki verjame, da je lahko vsak prvi stik, dober stik. Takšen vtis so pustili tudi v Zavodu Ypsilon. Več ur smo pilili svoje govore ter se podučili, da dober govornik ni le rojen, ampak tudi vzgojen.

Vaja, vaja in še enkrat vaja

Ljudje imajo težave z javnim nastopanjem, čeprav jim na odru navadno ne grozi nobena življenjsko pomembna nevarnost. Mogoče je razlog v tem, da se vsi precej zanašamo na mnenje drugih, nihče pa ne želi narediti slabega prvega vtisa. A veliko slabše naredimo, če iz sebe spravimo le jecljajoče stavke ali se zavežemo sramežljivemu molku, kot da bi poskusili čim večrat stopiti iz cone udobja in se postaviti pred občinstvo.

Da postanemo dobri govorniki torej potrebujemo veliko vaje pred občinstvom. Pomaga pa trening javnega nastopanja tudi pri osebni rasti, saj z vsakokratnim premagovanjem strahu malo več izvemo o sami sebi in se pripravljamo na izzive, ki nas še čakajo. Če nam med javnim nastopom ni spodneslo tal pod nogami, bomo preživeli še marsikaj hujšega!

Bližajo se nova izobraževanja

Aprila se nam pridružite na Y.business seminarju Kako se uspešno pogajati, kjer bomo z dr. Marjanom Svetličičem predelali različne tehnike in metode pogajanj, ki vam bodo koristile na razgovoru za službo, pri sklepanju poslov in celo v zasebnem življenju. Pripravljamo pa tudi dve odlični Y.business delavnici. Prva bo 11. aprila 2017, na njej se bomo učili poslovno komunicirati.

Druga delavnica bo dan kasneje 12. aprila 2017, na njej pa boste lahko izkoristili priložnost, da se več naučite o poslovnem družbenem omrežju LinkedIn.

Za vprašanja smo na voljo na info@ypsilon.si.