0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

Vpišite ključne besede

post

Zgodba o uspehu – BTC City kot inspiracija za vse generacije

Zgodba o uspehu – BTC City kot inspiracija za vse generacije

LJUBLJANA, 1. oktober: V četrtek, 1. oktobra 2015 ob 19:00, je v Acceleration Business City HUB prostorih v BTC City potekal otvoritvni dogodek Y.business programa, ki ga Zavod Ypsilon organizira v sodelovanju z Acceleration Business City. Častno mesto govornika na otvoritvenem Success Story dogodku pripadlo g. Jožetu Mermalu, predsedniku uprave BTC City, ki je gostom spregovoril o zgodbi uspeha BTC City, mlade pa je motiviral in opogumil na pot dejanj z besedami: “Najbolj pogumni boste sigurno zmagali”.

Otvoritvenega dogodka se je udeležilo več kot 100 ljudi, med njimi predstavniki družbe BTC City, venezuelske ambasade v Ljubljani ter IBM eksperti na Corporate Service Corps misiji IBM Slovenije. Ciljna publika Y.business dogodkov so ambiciozni posamezniki stari med 20 in 30 let, saj je namen Success Story dogodkov le-te motivirati in izobraziti za nadaljevanje karierne in podjetniške poti.

“Danes zvečer je bil izjemen dogodek z izjemno lepo udeležbo, ki mi bo ostal v spominu, saj je bil poln energije. Kot govornik se lažje vključiš v razpravo, lažje odgovarjaš na vprašanja, ko vidiš, da si ljudje želijo informacij in razmišljanj, potem lahko tudi več bolj odkrito poveš in daš s tem mladim generacijam kar potrebujejo” je o otvoritvenem dogodku Success Story povedal osrednji gost, g. Jože Mermal.
Dogodek sta komentirali tudi Anamarija Meglič, direktorica Zavoda Ypsilon: “Navdušeni smo, da je današnji Success Story pritegnil več kot 100 obiskovalcev, dogodek je bil namreč razprodan že pred nekaj dnevi. G. Mermal je izjemen gost in krasen motivator. Mladim je dal ogromno motivacije, ki jo le-ti potrebujejo za svoje podjetniške ideje in uspeh” in
Urška Jež, direktorica Acceleration Business City: “Gospod Mermal je izjemna oseba, je vizionar, vedno vidi nove priložnosti za projekte in ima neizmerno energijo, da te tudi izpelje. Na kratko, g.Mermal je lahko inspiracija za vse generacije”.
O programu Y.business je strokovna direktorica Zavoda Ypsilon Sabina Đuvelek še povedala: “Za sodelovanje z ABC Accelerator-jem smo se odločili ker verjamemo v to, da skupaj zmoremo več! Program Y.business bo skozi štiri glavne stebre Y.business-a – Build up, Meet up, Speak up in Warm up ustvarjali prostor za velike ideje z velikim učinkom. Namen programa Y.business je, da se posamezniki naučijo učinkovitega, trajnostnega in profesionalnega podjetništva. Success Story je uvod v celostno strukturo dogodkov in seminarjev, ki se bodo v okviru Y.business programa odvijali v ABC HUB prostorih”.

Kaj v programu Y.business pripravljo za vas v bodoče, si oglejte na spletni strani Zavoda Ypsilon, www.ypsilon.si.

Več informacij o Y.business programu:
1. http://ypsilon.si/
2. https://abc-accelerator.com/

Dogodke boste lahko spremljali tudi na družabnih omrežjih Zavoda Ypsilon, ABC Acceleratorja ter Accelerator Business HUBa:
Zavod Ypsilon Facebook: https://www.facebook.com/zavod.ypsilon/
Zavod YpsilonTwitter: https://twitter.com/ZavodYpsilon

ABC Accelerator Facebook: https://www.facebook.com/ABCaccelerator?fref=ts
ABC Accelerator Twitter: https://twitter.com/abc_accelerator

Acceleration Business HUB Facebook: https://www.facebook.com/Acceleration-Business-City-Hub-1669839686635661/timeline/
Acceleration Business HUB twitter: https://twitter.com/hub_abc