0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

0
  • KOŠARICA JE PRAZNA

    V vaši košarici ni izdelkov

Vpišite ključne besede

post

Zgodba o uspehu – Business Intelligence Center (BIC)

LJUBLJANA, 15. oktober: V četrtek, 15. oktobra 2015 ob 19:00, je v Acceleration Business City HUB prostorih v BTC City potekal drugi dogodek Y.business programa, ki ga Zavod Ypsilon organizira v sodelovanju z Acceleration Business City. Mesto govornika na Success Story dogodku je tokrat pripadlo ge. Danieli Bervar Kotolenko, direktorici Business Intelligence Center. Goste je navdušila z nasveti o mreženju in podjetniškimi zgodbami. Mladim svetuje naj imajo veliko poguma, drznosti, predvsem pa, naj dobro razmislijo o svojih ciljih, ki so jim pripravljeni z vsemi sredstvi slediti.

Ciljna publika Y.business dogodkov so ambiciozni posamezniki stari med 20 in 30 let, saj je namen Success Story dogodkov le-te motivirati in izobraziti za nadaljevanje karierne in podjetniške poti. Tokratnega dogodka Success Story se je udeležilo 30 ljudi, predavanje pa je potekalo v angleškem jeziku.

“Vedno mi je v veselje, da se lahko udeležim dogodka, kjer lahko tudi kakšno svojo izkušnjo delim z ostalimi. Lepo je videti toliko mladih in zagnanih ljudi, ki so se pripravljeni učiti iz dobrih zgodb drugih. Dogodek je bil simpatičen, tudi organizacija in postavitev prostora sta mi bila všeč. Čestitke tudi organizatorjem.” je o dogodku Success Story povedala osrednja gostja, ga. Daniela Bervar Kotolenko.
“Ponosna sem, da v Zavodu Ypsilon organiziramo takšne dogodke, kjer se mladi lahko učimo in slišimo zgodbe uspešnih posameznikov kot je Daniela Bervar Kotolenko. Z nami je delila svojo zgodbo vzponov ter padcev v poslovnem svetu in svoje poglede na podjetništvo. Več nam je povedala tudi o eni izmed ključnih veščin v poslu – mreženju. Kar smo z udeleženci po dogodku seveda takoj preizkusili tudi v praksi.”

Dogodek je komentirala tudi Sabina Đuvelek, strokovna direktorica Zavoda Ypsilon: Dogodek smo zaključili z manjšo pogostitvijo in preizkusom, da vsak izmed udeležencev spozna vsaj dve novi osebi.